Podgląd pojedynczego posta
Stary 29.12.2005, 16:34   #114
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Question

Cytat:
Napisany przez REi
Fanboy! Fanboy! ;]

MS robi porzadny sprzet, moze i logitech ma wiecej DPI moze i ma wieksze odswierzanie.... ale na co to komu jak nie ma synchronicznej komunikacji z komputerem? ja mam MS Intellimouse Explorer 4.0 i nie zamienil bym na inna. Klawiatur testowalem wiele i ta wygrywa z logitechami o lata swietlne
co to ma do klimatu!!!!!!!!!!!!!!!!

MS robi myszy 2 piętrowe - trzeba mieć łapę jak Giertych

może coś ten tego wypijemy na ten klimat - jestem już wolny!, wolny!, wolny!

a chcę być powolny
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post