Cytat:
Napisany przez nimal
hm, creative zawswze robil poprawne glosniki, ale nigdy nie doskonale
swietne do techno czy innych, gdzie czystosc dzieku i jego jakosc daja sie wyrazic przez mocny bas i brak szumow... ale jesli chcesz posluchac klasyki to tylko i wylacznie logitech!
sam mam lekko juz "starozytny" zestaw r-30 czy jakos tak (4+1) i do dzis sie nim zachwycam, podobnie jak wiekszosc moich gosci (choc od kiedy kupilem kino, to czesciej puszczam muze przez moja kochana KODE  sprzet nie jest audiofilski - do tego nigdy nie aspirowal)
polecam Logitechy
moge Ci nawet tanio odsprzedac moje R-30 - od kiedy mam corke to i tak nie moge za bardzo na nim poszalec i uzywam sluchawek... a do filmow czy muzy jak nie siedze przy kompie jednak kino domowe 
|
A jak byś dokładniej określił tę przewagę Logitechów nad Creativami? Bo tak jak pisałem wcześniej, rzeczywiście jak jeszcze raz porównałem, to dźwięk z Logitecha wydawał mi się bardziej dynamiczny i bogatszy niż Creativa, ale też już miałem tyle przesłuchanych głośników, że raczej byłem mało obiektywny..
Aha - i jak możesz to podaj dokładny symbol tych swoich głośników. R-30 nie mogłem znaleźć na internecie.