Podgląd pojedynczego posta
Stary 30.12.2005, 00:31   #23
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez -Sid-The-Rat=>
"ja w sumie skonczylem sto fakultetow, jestem piekny, madry i cwicze sie w sztuce ducha

ale akurat na ten temat nie mam pojecia, wiec sie nie wypowiem"

czy kogos wam to nie przypomina? bo mi owszem.

ps. rownie zabawni sa ci koledzy elektronicy..
Nie no, czasami to po prostu ręcę opadają...

Ja już nie wiem, o co wam chodzi i czemu wykorzystujecie każdą okazję, żeby się mnie doczepić, czy spróbować (inna sprawa, że zwykle nieudolnie..) w jakiś sposób dogryźć.

Może ty akurat Sid uważasz się za wszystko wiedzącego, co zresztą na podstawie niektórych twoich wypowiedzi - zwłaszcza ostatnich - można podejrzewać, ale ja nie i kiedy czegoś nie wiem, nie zabieram w tej sprawie głosu, a kiedy chce się dowiedzieć - po prostu pytam. I normalna osoba wtedy po prostu odpowie, a jeżeli nie wie, nie powie nic. Niektórzy jednak, jak widać, reagują inaczej..

Sorry Sid, ale w niektórych swoich ostatnich odzywkach, zwłaszcza tych, w których wtórujesz esem-owi, jesteś po prostu żałosny. Czepiasz się o wszystko, najczęściej kompletnie bez sensu i starasz się mnie tylko obrazić. Masz jakiś powód - podaj mi go, na priv albo publicznie. Nie masz to za przeproszeniem od****** się w końcu ode mnie, bo to już się przykre robi i tylko niepotrzebnie psuje tu atmosferę. Naprawdę czytając takie odzywki to już wszystkiego się odechciewa..

----

Tematu koniec, bo ja jak widzę niewiele więcej się dowiem (za dotychczasowe odpowiedzi - dotyczące tematu - dziękuję), a dalsza dyskusja ze względu na kilka osób nie ma widać sensu..

neverending path to perfection..

Ostatnio zmieniany przez andrzejj9 : 30.12.2005 o godz. 00:35
andrzejj9 jest offline