Podgląd pojedynczego posta
Stary 30.12.2005, 11:02   #14
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez bizon3
dzięki ed hunter. Może rzeczywiście to sprawa programu nagrywającego. Popróbuję wieczorkiem, bo nie mam programów DVD - gdyż dzisiaj zamierzam dopiero kupić nagrywark DVD (jeszcze nie mam). Tu też mam problem bo nie wiem co wybrać.
na dzień dzisiejszy to BenQ 1640 aby dołączyć do klubu fanatyków, nowe LG odpada, LiteOn raczej też, Samsung to klasa sama w sobie - dno :\ Toshiba z tej samej stajni...
NECa nie będę zachwalał, bo sam mam - ma wady i zalety.

jest w czym wybierać
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post