Podgląd pojedynczego posta
Stary 30.12.2005, 15:37   #2856
icemac
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.02.2003
icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Gringo73
palilem na verbatinach, tdk, platinium , omega na wiecej nie mam juz cierpliowsci .... tylko mala poprawka do mojego posta. Udalo mi sie wypalic wczoraj na tdk dvd+r ale trwalo to 1,5 godz !!!! i sie nie dalo odtworzyc ani nie przeszla plytka testu jakosciowego w nero . Wywalilo jakis blad ze nosnik jest zle zapisany . palilem x 4 . Please niech ktos napisze cos konkertnego.
sprawdz konfiguracje kompa, czy masz dma powlaczane, aspi zainstalowane, czy nero poprawnie obsluguje ci nagrywarke (jakie nero - numer)