Cytat:
reszcz napisa***322;(a)
Panowie postanowiliśmy z kumplami mięć stałe łacze jest to prywatna incjatywa jeżeli macie jakieś doświadczenie bylbyśmy wdzieczni za pomoć i propozycjie działa tylko TPSA. Na jkich zasada i wymagania.
|
Ja mam ISDN -64 kb/s lub 128 kb/s.Z tym,że jeśli 128-to-tak qrwa!!! płaciszpodwójnie! I nie jest to stałe łącze,tylko modem cyfrowy.
Łącze stałe to SDI-ale nie wszędzie da się to założyć-u mnie np.sie nie da.I jestem skazany na modem,albo jakieś satelity,ale to ponoc drogi gips.
O ISDN /program Octopus/ i SDI -poczytasz na stronie chyba
www.tpsa.pl
Przy ISDN za 400 lub 600 zł /ja mam z promocji 399 +cyfrowy porządny modem +skrzynka -łącze ISDN-są co chwila warto się podpytać na poczcie
otrzymujesz dwa numery cyfrowe-o ile masz cyfrową centralę i możesz necić i rozmawiać.Chyba,że jedziesz na 128-kwestia wyboru opcji-wtedy nie rozmawiasz i płacisz za oba numery,tzn podwójni.
Chodzi spoko jak Ci to Ktoś madry skonfiguruje,bo pocztowi fachowcy nie potrafią nawet dobrze podpiąć modemu.
Pozdrawiam.
PS
Płacisz za impulsy na zasadach ogólnych,a za drugi numer płacisz grosze.Jak nie możesz SDI,to warto ISDN