Podgląd pojedynczego posta
Stary 29.09.2002, 22:59   #9
grzeniu
XV1100

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
SEBAwl napisa***322;(a)
Jeżeli będziesz nagrywał muzę metodą Track-At-Once powinno Ci się udać (ja tak robiłem). Jest jeden "minus", nagrana tak płyta odczytywana w odtwarzaczach muzycznych będzie rozpoznawana z jedną ścieżką. Moja wieża radziła sobie z rozdzieleniem muzyki, ale nie "wiedziała" gdzie jest jej dokładny początek i koniec.
Jak w koncu zamkniesz te plyte i zostana dograne lead in i lead out to wieza powinna zobaczyc taka plytke OK (tak mi sie zdaje).