Podgląd pojedynczego posta
Stary 02.01.2006, 09:41   #2
ryba120
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 11.02.2005
ryba120 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez grzegor2
Witam. Mam taki problem ze kupilem niedawno laptopa i mam w nim windows media player , ale w windowsie nie moge otworzyc napisow z plyty, wiec sciagnalem sobie allplayer v2.2. Jak wkladam plyte z filmem to wyskakuje mi okno ktory program chce wybrac zeby ogladnac film no i mam tam tego windowsa, i jeszcze jeden ale niema w nim allplayera , Zamykam i chce recznie otworzyc w allplayer dysk d ale niemoge bo jak klikam na d to zaznacza ale spowrotem powraca na c zebym cos wybral z wlasnych filmow. Czy moge dodac jakos tego allplayera do tego okna zebym w koncu mogl sobie ogladnac jakis film z napisami
Oczywiście, że można.
Otwórz właściwości pliku z filmem, następnie tam gdzie jest typ pliku zaznacz "Zmień" potem zaznacz z listy ten program którego chcesz używać do odtwarzania. Jeśli na liście nie ma tego programu co chcesz to otwierasz "Przeglądaj" i ręcznie znajdź go na którymś z dysków i zaznacz. Potem "OK", "Zastosuj" i "OK". Od tej chwili wszystkie filmy które są tego samego formatu co film który zaznaczyłeś powinny uruchamiać się tym samym programem.
ryba120 jest offline   Odpowiedz cytując ten post