Podgląd pojedynczego posta
Stary 02.01.2006, 12:05   #7
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Burt
Prowokacja mocherowych beretów.
Dzisiaj komputer jutro cały świat.
Nie będziecie spędzac całych dni przy komputerach tylko przy jednym jedynym RADYJU.
fajnie. a co to jest mocher to coś z rodziny do której należy chak, chiacynt, chamulce, chipnoza, chałas, chandel, chańba, chonor....................

ile czasu spędzasz w pomieszczeniu z komputerem? może to faktycznie szkodzi na głowę i wszystko się kojarzy z Radyjem?

słuchanie Radyja nie szkodzi jego wiernym fanom, mało tego poprawia im nastrój do pogranicza euforii. gorsza sprawa z biernymi słuchaczami... :\

a wracając do komputerów to nie sądzę, żeby jeden blaszak w pomieszczeniu gdzie jest jakaś wentylacja i nie ma 4 metrów kwadratowych był w stanie najonizować powietrze w sposób szkodliwy dla zdrowia. inna sprawa to monitor CRT i nie wiem czy chodzi o miganie obrazu, czy inną sprawę, ale ja po siedzeniu 2 godzin przy syfiastej bańce zaczynam się źle czuć.

przy sciemnionym Flatronie ustawionym na 100Hz mogę siedzieć godzinami i tego nie odczuwam...

kiedyś kupię sobie LCD, ale nie prędko............
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post