Podgląd pojedynczego posta
Stary 02.01.2006, 13:43   #15
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Ormianin
Ja akurat uwazam ze to cieple powietrze wyplywajace z obudowy kompa, jest dla mnie korzystne, poniewaz ogrzewa pomieszczenie w ktorym stoi komp, a tak powaznie mam duzy pokoj wiec nie odczuwam wogole tego nagrzanego powietrza, jedyna rzecz ktora mnie meczy to szum wentylatorow i glosna praca dyskow twardych, mimo iz wytlumilem obudowe a wiatraki spowolnilem, to w dalszym ciagu uwazam ze komputer za glosno pracuje, moze doczekam czasow ze komputery beda bezglosne...

Monitor CRT jaki posiadam tez nagrzewa powietrze, jeszcze mocniej niz sam komputer.
Już doczekałeś

Na forum ktoś kiedyś dał linka do obudowy, która nie miała w sobie żadnych wiatraków Co prawda kosztowała około 5 tys. (czy nawet więcej), ale jak się bardzo chce..

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post