Podgląd pojedynczego posta
Stary 02.01.2006, 14:05   #10
ro29
Guru

Data rejestracji: 27.01.2005
ro29 niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez woitas
kupiłeś nagrywarkę cdrw w dobie napędów dvd?
jak na mój gust, to jest to raczej big -

co do dalszej części to masz rację.
Witam !
Więc tak - po pierwsze - w mojej wypowiedzi fakt kupna nagrywarki nie był plusem samym w sobie - był powodem tego, że mając problemy, pojawiłem się dzięki na Forum CDRinfo - i ... już zostałem - a to właśnie uważam za plus 2005 roku !!

Aczkolwiek - nie uważam że kupno nagrywarki CDRW w dobie napędów DVD to jakiś minus - z kilku powodów. Po pierwsze - każda modernizacja kompa ma mniejszy lub większy sens - w tym przypadku dołożenie nagrywarki, której przedtem nie miałem - uznaję za sensowną rozbudowę. A raczej kupno nagrywarki DVD nie miało by dla mnie sensu - z tego względu, że praktycznie nie używałbym jej do nagrywania płyt DVD - bo mój komputer jest do tego zdecydowanie za słaby. Może jedynie miało by to taki sens, że nie musiałbym kupować później napędu DVD. Ale ten akurat kupiłem ponad pół roku po kupnie nagrywarki.
A już tak ogólnie - nie każdy musi kupować coś co jest na topie itd. - bo może np. tego nie potrzebuje, nie stać go, lub po prostu woli etapami podążać za nowościami (wiem, wiem - w takiej opcji zawsze będzie w tyle - ale czasem jest to nawet sensowne

Pozdrawiam
ro29

ro29 jest offline   Odpowiedz cytując ten post