Podgląd pojedynczego posta
Stary 02.01.2006, 20:23   #25
Calme
West Coast Player
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 07.01.2005
Calme zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
A oto moja buda - przepraszam za jakosc zdjec ale jestem dzis tak zjechany, ze nie chialo mi sie nic rzezbic - jest to aluminiowa obudowa marki malo znanej u nas Kobian - a dokładniej rzecz biorac podrobka znanej obudowy Lian Li CLASSICAL PC-6X

1)Ogolny wyglad z frontu

2)Latwo zdejmowany panel przedni

3)Po zdjeciu panela

4)Wyjmowany "koszyczek" na floppa

5) Zdejmowany panel zakrywajacy 2 wentyle zasysajace powietrze do srodka obudowy i owiewajace koszyk z dyskiem twardym - pod spodem jest antykurzowa oslonka

6) Wentyle po zdjeciu panela

7) Tyl obudowy - wszystkie elementy sa polaczone odkrecanymi srubkami - mozna sobie radzic bez srubokreta

8) Wyjmowany koszyk na zasilacz - w moim przypadku jest to Hunt Key - nie narzekam jak do tej pory odpukac

9) Koszyczek na dyski twarde za wentylami przednimi

10) Ogolny widok na wew bajzel czyli tzw Flaki

11) Zasilacz od spodu

Jezeli chodzi o odczucia co do samej obudowy musze przyznac, ze jestem z niej bardzo zadowolony - aluminium robi swoje - temp utrzymuja sie na b.przyzwoitym poziomie - do tego 2 wentyle na dysk - chlodza go bardzo wydajenie - latwo zdejmowane panele - przedni, koszyk na flopp'a, panel przed coolerami, koszyk na zasilacz , do tego latwe rozkrecanie bez srubokreta - w srodku plastikowe oslonki na krawedzie obudowy - spasowanie materialow jest bdb, nic nie trzeszczy obudowa jest lekka ale mimo to nie wpada w wibracje - ma dobre szerokie gumowe nozki, ktore zapewniaja jej dobra stabilnosc - w zasadzie nie ma sie za bardzo do czego przyczepic - mi do moich potrzeb wystarcza w zupelnosci i jak do tej pory bardzo ja sobie chwale i smialo moge polecic osobom, ktore szukaja niedrogiej klasycznej obudowy bez wodotryskow

Ostatnio zmieniany przez Calme : 02.01.2006 o godz. 20:48
Calme jest offline   Odpowiedz cytując ten post