Cytat:
Napisany przez Szafran
ja osobiscie polecam logitechy - maja (wedlug mnie) duzo lepszy dzwiek od creativow (nie mowiac juz o tym ze creativy maja dziwna sposobnosc do tego ze sub charczy przy wiekszej glosnosci)
ogolnie bardzo polecam te co mam w podpisie - cena niestety kolo 1200-1300pln, ale moge zagwarantowac ze sie oplaca (i moj 3 pietrowy blok skacze przy 80% - wiecej nie daje bo nie chce okien stracic  )
|
Ten zestaw, jak już pisałem testowałem i nie zrobił na mnie pozytywnego wrażenia. To znaczy grał poprawnie, ale nic ponad to.
Natomiast co do basów, to też już wcześniej to pisałem, ale powtórzę - to jest akurat rzecz, co do której w przypadku tych głośników nie mm większych zastrzeżeń. Bas jest głęboki i poprawnie brzmi. Po dokładniejszym przysłuchaniu, rzeczywiście w niektórych piosenkach można dosłuchać się lekkiego charczenia, ale raz, że jest to sporadyczne, a dwa, że tak naprawdę, żeby to usłyszeć, trzeba się bardzo wsłuchać, co robię rzadko, gdy muzyka leci w tle. A jak chcę jej posłuchać "na pierwszym planie" to biorę odtwarzacz mp3 i swoje słuchawki KOSS-a.