Podgląd pojedynczego posta
Stary 03.01.2006, 00:09   #7
Reetou
Data rejestracji: 18.05.2004
Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez nimal
Reetou - napisz do czego ma posluzyc aparat i ile chcesz wydac
Hmm... To może od początku

Foto-zapalańcem nie jestem i raczej się nie stanę Aparat potrzebuję przede wszystkim do 'strzelania' dzieciaków - głównie w domu (ale też na spacerach). Miałem okazję potestować Olympusa Mini - efekt, który w nim zauważyłem, to straszna praca lampy błyskowej - wszystko na pierwszym planie (na którym mi zależy) było hmm... nie wiem jak to określić... białe, prześwietlone, odbarwione.

Nie ma co ukrywać - przede wszystkim automat, robiący ładne zdjęcia.

Cenowo - oczywiście jak najmniej Myślałem koło 1-1.2 tys. zł.

A z drugiej strony nie chciałbym się jakoś ograniczać, a nuż mnie kiedyś najdzie na eksperymenty? Poza tym jestem fanem megapixeli - nikt mnie nie przekona do aparatu z matrycą poniżej 5Mp, więc Z3 odpada W ogóle Minolta spodobała mi się przede wszystkim z uwagi na możliwości (12x zoom, anti-shake) w stosunku do w miarę umiarkowanej ceny. Przeglądałem Wasze zdjęcia w trybie makro i nie powiem - sam bym popróbował

Zastanawiałem się jeszcze nad Canonem 610/620 (ale tylko 4x zoom ) i nad Sony H1 (ale jakoś Sony nie kojarzy mi się z fotografią, poza tym trochę drogi). Więc sobie przeglądam, szukam, porównuję
Reetou jest offline   Odpowiedz cytując ten post