Podgląd pojedynczego posta
Stary 03.01.2006, 12:19   #30
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Thumbs down

poprawka. mam teraz rachunki w ręku (mam 2 liczniki - jeden pracownia)
654 + 283 wczoraj tylko zerknąłem (na jeden chyba) a byłem w stanie wesołości więc zaokrągliłem mocno w dół...jeszcze nie zapłaciłem, ale zaraz to zrobię i zostanie mi jeszcze na 1 piwo.....

edit: wyłączam centralne....

Ostatnio zmieniany przez ed hunter : 03.01.2006 o godz. 12:22
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post