Podgląd pojedynczego posta
Stary 05.01.2006, 12:39   #17
afro001
Nowy na forum

Data rejestracji: 04.01.2006
afro001 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Albo tego Geniusa bym kupił. Tylko, że ja bym chciał do niego podłączyć jeszcze taki stary radiomagnetofon Sanyo, kóry normalnie ma 2 głośniczki 3,5W. Ten Genius niby ma możliwość podłączenia kilku urządzeń (u mnie właśnie to komputer by był i radiomagnetofon ten), ale nie wiem czy ona ma jakiś swój wzmacniacz, bo ten radiomagnetofon oczywiście bardzo małą moc wyjściową ma... Jeżeli by się tak dało zrobić, to by dobrze było. I nie wiem w ogóle czy ten zestaw byłby w stanie mnie zaspokoić jeżeli o muzykę chodzi. Plus jest taki, że później bym mógł go chyba użyć kompletując kino domowe (by się nadawał w ogóle?)

Albo druga opcja, to czy do tej Diory bym podłączyć ten radiomagnetofon mógł, bo na tuner narazie mnie nie stać, a radia dosyć często też słucham.
Wtedy bym właśnie z zakupami musiał do wakacji poczekać by na Tannoy'e uzbierać, a na zestaw Geniusa i teraz bym wysupłał.

Ten radiomagnetofon oczywiście ma zewnętrzne wyjście na głośniki (takie plastikowe cosie po jednym czarnym i jednym czerwonym na kanał, co tam się wkłada kabelek i go zaciska), bo jego głośniki są rozstawialne.

Ostatnio zmieniany przez afro001 : 05.01.2006 o godz. 12:45
afro001 jest offline   Odpowiedz cytując ten post