Podgląd pojedynczego posta
Stary 06.01.2006, 16:43   #6
maciaku
Nowy na forum

Data rejestracji: 05.01.2006
maciaku w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
LG 4167B robi błędy przy nagrywaniu CD AUDIO

Kupiłem LG GSA 4167B no i zaczeły się kłopoty, CD audio nagrywa w taki sposób, że wszystkie stacjonarne odtwarzacze CD nie są w stanie odczytać płyty (zmiama biosu na DL12 nie pomogła), (mój stary NEC NR-7900A nie robił takiego syfu!) Jeżeli ktoś chce nagrywać CD-AUDIO i słuchać na zwykłych odtwarzaczach to nie polecam LG !!! płytki nie odpalają nawet na dyscman-ie z odczytem mp3, sprawdziłem wiele płyt CD-R i CD-RW i na każdej ten sam problem. Zauważyłem że dyscman odczytuje ile jest utworów na płycie , ale nie jest w stanie ich zlokalizować, nagrałem więc płytkę bez przerw między utworami, i niemógł zlokalizować pierwszego utworu ale dałem na drugi, poszedł bez problemu, można było przewijać i skakać po utworkach jak się chce, byle nie na pierwszy bo znowu discman szukał początku utworu. Pliki mp3 odtwarzane są na dyscman-ie bez kłopotów, tz. że nagrywara ma tylko kłopot z DC audio. Może ktoś miał podobny problem bo nie wiem czy to problem tylko mojego egzemplarza, czy też bardziej ogulny? PROSZĘ O POMOC
maciaku jest offline   Odpowiedz cytując ten post