Dyskusja: Jaki to film?
Podgląd pojedynczego posta
Stary 06.01.2006, 17:54   #22
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez icemac
kingsajz

i moje
"i znów zachowuję się ****a nieasertywnie , jaaa pieerdolee , czy jestem wariatem ?"
Dień Świra

-A skad ty tyle tego masz?
-Pracowalem w rozlewni jogurtow i jak mnie wywalili, to powiedzieli zebym je sobie zabral.
-Ty poprostu byles za dobry do tej roboty.
-To nie to, walilem gruche do glownego zbiornika.

tak! koleś, który grał Laskę w Chłopaki nie płaczą - czekam na cytaty z Laski

Ostatnio zmieniany przez ed hunter : 06.01.2006 o godz. 17:56
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post