Podgląd pojedynczego posta
Stary 06.01.2006, 19:19   #27
Dorian
Wymiatacz

Data rejestracji: 10.05.2004
Dorian zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Zmniejszenie basu na Creative ...
Skręć bas na tym śmiesznym creativovym pilociku i to co wydobywają z siebie głośniki po wyciszeniu sooba nazwiesz dźwiękiem? Słuchawki za 10 zł podłączone do walkmana grają podobnie czyli cyt cyt płaściutko , badziewnie i odpustowo.

Afro - zbieraj na wzmacniacz + głośniki i nie baw się w zestawy.

Ja się na zestawach 5 lat męczyłem i do dziś sobie pluję w brodę ,że wydałem wtedy ok.300 zł na Creative P580 ( na tym skończyła się przygoda z zestawami i nigdy więcej ).

Piszesz o Winampie i ustawieniach Rock w EQ. Próbowałeś basy obniżyć ( lewą stronę - przynajmniej 3 pierwsze słupki ) ? Nie polegaj na ustawieniach, które daje producent tylko sam się pobaw tym korektorkiem.

Poza tym na czym testowałeś te X-y. Audio oryginał , albo naprawdę dobra mp3 - min 256kbps będzie dobrym miernikiem. Jeśli uzyskasz na tym coś co Cię zadowoli wszelkie późniejsze odstępstwa od normy będą winą kompresji i jakości tychże plików czy nagranych wcześniej płyt.

Miotasz się strasznie

Nie bierz P5800 !!! Jak już to 5900 ( naprawdę zauważalnie lepiej brzmią ) ... choć i tak wciąż jestem za zestawem wzmacniacz + głośniki.

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=80507005

Ostatnio zmieniany przez Dorian : 06.01.2006 o godz. 19:34
Dorian jest offline   Odpowiedz cytując ten post