Podgląd pojedynczego posta
Stary 07.01.2006, 19:04   #8
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Ziele
Rycho wielkie dzieki! oczywiscie reputa leci. U mnie jednak ekran pomocniczy włacza się w zakładce "ustawienia nakładki wideo" no ale to ta sama opcja. Działa identycznie jak tryb teatralny w kartach ati.

Tylko jest jeszcze problem z napisami bo wtedy się nie pokazują. Co prawda mam DirectVobSub który wkodowuje napisy w obraz i wtedy je widać jednak opcje ustawień sa ubogie i nie obsługuje formatowania tekstu (kursywy itp). Jest cos takiego tylko z większymi możliwościami?
Napisy prawdopodobnie będą jeśli jako ekran pierwszy ustawisz telewizor. Z tym, że w tedy prawdopodobnie na komputerze będziesz miał mniejszą rozdzielczość. Prawdopodobnie, bo nie używałem tego sposobu, ale podobnie mam przy zwykłym klonowaniu.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post