Podgląd pojedynczego posta
Stary 01.10.2002, 21:35   #12
kapsel
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 18.08.2002
kapsel zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
forest napisa***322;(a)

Autostrada faktycznie za krótka.
Trochę się zdziwiłem jak dojechałem do 2 bramki, że znowu kase ode mnie wołają, na to qmpel, który siedział obok marudził pani w okienku, że są dziury
Nie zauważyłem, czy ta "autostrada" jest ogrodzona , zwrócił ktos uwagę?
Teraz wam powiem numer tylko się nie śmiać.
Jestem w Katowicach(chyba,w drodze powrotnej i nagle wyjeżdżam z Katowic jestem gdzieśtam, wyjżdżam i znowu jestem w Katowicach.
Już odkładam na winiety
F.
Z tymi drogami to bym powiedział , że wszystkie prowadzą do Katowic : Nie sztuką jest wjechać do Katowic , sztuką jest z nich wyjechać .Co do autostrady : fakt jest krótka , ale mnie najbardziej bawi taki fakt : Jechałem na wakacje , wuchta wiary jechała na Kraków , wszędzie tłok dojeżdżamy wreszcie do tej autostrady ,myślę sobie patrząc na pięciopasmową ( czy nawet sześcio) jezdnię przed kasą : "No tu chociaż się ładnie pojedzie" , płacimy za bilet i jedziemy po paru metrach przecieram oczy ze zdumienia :autostrada się kurczy do zaledwie 3 pasów .To ma być europejska autostrada , przecież dla mnie to trochę tylko szersza zwykła ulica .Przez chwilę można było nawet jechać szybko , ale po kilku kilometrach zrobiły się 2 pasy ( akurat malowali pasy )Więc wycieczki po naszej nowoczesnej autostradzie do udanych zaliczyć nie mogę . A na końcu , myślałem że umrę ze śmiechu - znów trzeba płacić piątaka

kapsel jest offline   Odpowiedz cytując ten post