|
Problem z połaczeniem
witam jestem tu nowy i szukam pomocy , uzywam programu VirtualDub do łaczenia filmów Avi , fajny programk .wszystko było fajne do pewnego momentu zassałem fajny filmik ale jest on 2 częsciach prubowałem go połaczyć ale się nie da , bo wyskakuje mi taki błąd CYTUJE VirtualDub has detected an improper VBR audio encoding in the source AVI file and will rewrite the audio header with standard CBR values during processing for better compatibility. This may introduce up to 19519 ms of skew from the video stream. If this is unacceptable,decompress the *entire* audio stream to an uncompressed WAV file and recompressant with a constant bitrate encoder.(bitrate: 125.3=24.9 kbps)
prubowałem tez skleic obie czesci filmu programem Avi rewolution - tez się nie da ....
sprawdzałem programem jak jest zakodowany film : i tak 1 częsc filmu ma takie parametry
Video ---------- Audio
codek-xvid ---------- codek-Mpeg layer 3
four cc: xvid ---------- identifier 85
Bitrate - 1183 kbit/s ------------ Bitrate - 128
width 576 --------- channels 2 stereo
Height 432 --------- Samplerate 48000 HZ
FPS 29,97 ------ Round Bitrate - zaznaczona fajeczka
dróga część filmu ma takie parametry
Video ----------- Audio
codek-xvid ----------- codek-Mpeg layer 3
four cc: xvid ---------- identifier 85
Bitrate - 1209 kbit/s ---------- Bitrate - 128
width 576 --------- channels 2 stereo
Height 432 --------- Samplerate 48000 HZ
FPS 29,97 ----- Round Bitrate - zaznaczona fajeczka
sory ze tak dokładnie to opisałem ale naprawde niewiem co zrobic , bardzo prosze o pomoc i dokładny opis co mam zrobić krok po kroku . a to ze tak opisałem , poprostu wszystko przepisałem krok po kroku co się dzieje.
jeszcze raz proszę o pomoc Gargamel
|