Dyskusja: TDK 48x24x48 kupno
Podgląd pojedynczego posta
Stary 01.10.2002, 23:05   #4
grzeniu
XV1100

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Taz40 napisa***322;(a)
Zanim to zrobisz to sie zastanow bo jak na moje doswiadczenia to jest Liteon LTR-48125 a jego kupisz za duzo nizsza cene.

Sam kupilem TDK 321240B i okazalo sie ze to Liteonik LTR-32123S. Wgralem sobie biosik od litka i smiga az milo - niestety przeplacilem za sama marke TDK
Tez cos mam takie przeczucia....Ja bym tego nie kupowal, juz raczej wybieralbym miedzy teaciem a liteonem - przynajmniej wiadomo na czym sie stoi.