Podgląd pojedynczego posta
Stary 09.01.2006, 12:32   #43
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
oczywiscie ze wsparlem z rodzinka ten cel
tylko czemu musze wspierac zeby potem np moja mala miala przebadany sluch po urodzeniu? co sie stalo z moja skladka zdrowotna i podatkami? - pytania retoryczne - wiem ze wlasnie przejadaja je grupy zawodowe przerosniete liczbowo i w swojej samoocenie, chodze po tych skladkach w zusie czy nfzecie, widze te pieniadze w domach demokratycznie wybranych pasozytow...
nimal jest offline