09.01.2006, 14:41
|
|
ClassicGOD
Data rejestracji: 24.02.2004
|
Cytat:
Napisany przez -Sid-The-Rat=>
bzdura. blad [dramatyczny] w KOTOR 1 i 2 poprawiono dopiero w wersji 5.7 sterownikow.. pojawil sie [bo ati cos POPSULO!] w wersji bodajrze 4.x - poltora roku, na naprawe wlasnego bledu. gry nie dalo sie ukonczyc przez ten blad. ati o tym wiedzialo i guzik zrobilo, wystarczylo podmienic nowego dlla na starego i wsio dzialalo [nie zawsze]
obie firmy klientow, ktorzy juz kupili cenia sobie mniej niz tych co jeszcze nie kupili, bo tak nakazuje biznes. obie firmy maja swoje za pazurami, ati tez wyobraz sobie nie jest swiete. ma tylko lepszy marketing, i jako mniejsza firma zyskuje na efekcie 'bij mistrza'
cala reszta dyskusji jest g.. warta. najpierw nv ma mocniejsza karte, teraz ati, potem nv, potem ati i tak w koleczko. oni sie ciesza, ze frajerstwo sie tak tym podnieca.
szkoda tylko, ze na uniwersytetach dla fanboy'ow nie ucza ortografii, bo zeby wypadaja czytajac 'od kad'
|
U mnie KOTOR dzialal ale nie wiem jakie teraz sterowniki daja. Prawda jest taka ze kontakt z ATi jest bardzo dobry (jeden z Catalyst Makers osobiscie (!) pomogl mi w rozwiazaniu problemu) do tego czesto pytaja na forach o to czego gracze chca i dodaja to w kolejnej wersji. wiec nie pisz ze bzdura bo 1 blad ktoryego nie poprawili o niczym nie swiadczy a ty sam powinienes wiedziec ze programowanie nie jest zadaniem prostym a zmiana w jednym module moze zawazyc na calym programie.

God's Final Message to His Creation: "We apologise for the inconvenience"
|
|
|