Dyskusja: Dlaczego ATi??
Podgląd pojedynczego posta
Stary 10.01.2006, 12:03   #59
epol
przeciętny zjadacz...piwa
Zlotowicz

Data rejestracji: 12.04.2002
epol niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez andrzejj9
Grafika ostatecznie była rewelacyjna i naprawdę trudno na cokolwiek narzekać. Dx9, którego nie mam, zauważałem tylko w przypadku pojawiania się dymu, który wyglądał dość sztucznie (zakładam, że docelowo miał wyglądać lepiej). Jeśli chodzi o inne rzeczy to naprawdę nie zauważyłem nic, co wyglądałoby jakoś dziwnie, czy po prostu źle. Kiedyś porównam z nowszą kartą, ale na razie naprawdę nie ma na co narzekać.
Niedawno mialem okazje porownac obraz z mojego Radoslawa 9100/8500 z Galaxy 6600GT w grze NFS MW. Krotko: przezylem szok Roznica w wygladzie jest bardzo duza.
Tak czy siak nie kupie grafy za ~570zl, aby pograc w NFS i tyle. Gram zbyt malo zeby ladowac tyle kasy w grafe. To co mam w zupelnosci mi wystarcza.

Cytat:
Napisany przez andrzejj9
Poza tym odniosłem się do wypowiedzi, która twierdziła, że z taką kartą (a nawet od mojej lepszą i to właśnie posiadającą dx9) nie można zagrać w gry nowsze niż sprzed dwóch lat, co jest po prostu bzdurą wciskaną nam najczęściej przez producentów sprzętu.
Mam ten sam problem juz od paru lat. Za chiny nie moge odpalic gry Destruction Derby 2