Podgląd pojedynczego posta
Stary 10.01.2006, 18:19   #3
M@X
Get a Mac!

Data rejestracji: 18.04.2003
M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
Odkopie troche temat, jako ze mam podobny problem... Sciagnalem z internetu film (legalny! sic! - www.newzealandstory.com/mgs/ ). Juz po odpaleniu przywital mnie sam dzwiek, a obrazu nei bylo... Pomyslalem ze to dziwne. Po paru godzinach meczarni zrobilem cos, czego sie wstydze (zainstalowalem FFDshow zamiast XviD'a i DivX'a). Obraz sie pojawil i film dziala, jednak na czystym XviD'zie nie dosc ze nie ma obrazu w odtwarzaczach opartych na DShow, to jeszcze nei moge tego wczytac do VirtualDub - pojawia mi sie ten sam prolbem co powyzej (mimo ze MAM zaisntalowanego XviD 1.0.3!). Kots sie z tym spotkal? Jakies inne, nieoficjalne kompilacje XviD'a, ktore moglyby pomoc? Film MUSZE wczytac do VirtualDub, dlatego bardzo prosze o pomoc!

Hosting na świetnych warunkach z rewelacyjnym wsparciem:

M@X jest offline   Odpowiedz cytując ten post