Cytat:
Napisany przez rork
A jak jest z grywalnością ? da się pograć ? coś słabo to widzę.
A co do HL2 to jest to jeden z wyjątków potwierdzających regułę, że na karcie za 200zł - nowe modele !!! nie chodzi mi o odzyski z drugiej ręki (ti4200, ti4600, R9500, R9700) które są o wiele mocniejsze od takiego np. GF5200 64 czy nawet 128bit i można je kupić po okazyjnych cenach, a tego że są lepsze, to szary użytkownik PC nie jest do końca świadomy :cool:.
A tak po za tym to przyjemność grania w grę która w założeniu miała byc wyświetlana w DX9.0c czy nawet 9.0 jest o wiele większa niż na DX8.0/8.1 bo poprostu programiści nie przykładająjuż wagi i staranności aby ich gry wyglądały lepiej pod DX8 i może i chodzą ( niektóre  ) w miare przyzwoicie ale nie przedstawiają sobą zamierzeń twórców takie jest moje zdanie ale nie musicie się z nim zgadzać
Pozdrawiam
|
Jak jest z grywalnością.. W sumie trudno mi powiedzieć, bo gierka generalnie nie przypadła mi do gustu
Ale nie będę twierdził na siłę, że gra wyglądała wspaniale, bo nie mam porównania z mocniejszymi kartami. Owszem, wyglądała nieźle i nie bardzo widziałem miejsca, w których jakoś specjalnie brakowało efektów (poza jednym - znowu dymieniem - na statku), ale zgadza się, że tutaj też trochę brakowało wydajności. Generalnie wszystko było płynne, ale zdarzały się miejsca z drobnymi przycięciami. Niemniej jednak myślę, że dla osoby, której gra się podoba, nie byłby to żaden problem w jej ukończeniu i czerpaniiu z tego przyjemności.
@ Ziomal
Co do FEAR-a to nie miałem jeszcze okazji go u siebie sprawdzić, ale jak tylko Pagerus mi go pożyczy

to zrobię to na pewno