Podgląd pojedynczego posta
Stary 10.01.2006, 18:38   #310
icemac
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.02.2003
icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
8x sie skonczyly, podobnie jak 16x

dlatego zaczalem palic na Imation+r 16x od MBI

@963852
napisze ci tak to chyba jest w tym "okresie" jak nagrywara pali z predkoscia 6x
skan gorny jest z neca (testuje sie 8x,5x), a dolny z litka te modele 4x

P.S.
tak mi sie wydaje, moze nowy bios to "wyprostuje"
a moze wywale stery od nfoce IDe i zostane na winowsowych

a tak wyglada test plytki plextor w necu wypalonej w dogorywajacej 832, na poczatku w granicach 0.5GB bledy PIF wielkosc 8 swiadcza o dobrej korekcji bledow, gdyz na litku w tym miejscu mam je na poziomie 30, a na stacjonarce "pikseloze" przez 1-2 sekundy te skoki predkosci testowej to moje "grzebanie na kompie"

Ostatnio zmieniany przez icemac : 10.01.2006 o godz. 19:00
icemac jest offline   Odpowiedz cytując ten post