Podgląd pojedynczego posta
Stary 11.01.2006, 00:20   #34
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Yarozelsky
Witam
Dziś musiałem kupić większą ilość płytek a że nie było akurat moich ulubionych Sony+ X8 to pomyślałem że wezme sobie Sony '-' X8 'AccuCORE' VER.2.0' [kiedyś już miałem Sony '-' i nie były złe] po wypaleniu paru płytek zrobiłem test no i wyszło , ta wersja płyt nie jest już taka dobra jak Ver 1.2,dodam że każda płytka wygląda tak samo tzn kiepsko na początku testowałem na predkościach [X6-X12]
Pozdrawiam
właśnie przemykając ostatnio (w niedzielę) pędem przez warszawski Wolumen, nie spotkałem SONY DVD plus, były same minusy, ja nie miałem czasu szukać, zakończyło się na tym, że dzisiaj nie mam ANI JEDNEJ płyty DVD do zapisu.

mam nadzieję, że plusy będą D11...
ed hunter jest offline