Podgląd pojedynczego posta
Stary 11.01.2006, 01:06   #15
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
no to se coś pozytywnego napiszemy?

ba początek - moja matka jadąc dzisiaj do miasta była świadkiem wywracania się ciężarówki z amunicją - stała na światłach pierwsza i mówi, że gość wiechał na skrzyżowanie w ostatniej chwili i za szybko - nie rozjechał, nie wybuchło - pozytyw.

ja zaopatrzyłem moją córkę na wyjazd na ferie w 2 pary nart, 3 pary gogli (to do wyboru, bo wielbłądem nie jest) kijki, pokrowiec na narty, 150 zł gotówki - jeszcze dodam, do soboty jak coś przyjdzie komuś do głowy to się postaram.
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post