No wiec sprawdzalem gdzie sie tylko da i sytuacja wyglada tak jak w wiekszosci przypadkow w tym chorym panstwie. Otoz z wewnetrznyh przeciekow od znajomych z tespy

wiem, ze jest u mnie zainstalowana centrala i jest juz neo+ dostepne, (co potwierdzili na infolini i podali max 2 tygodnie oczekiwania na instalk) lecz gdy bylem wczorja w tepsie u siebie w miescie to mi dwoch kolesi na pytanie o regulamin i cennik neo+ powiedzialo, ze nie maja bo jeszcze nie jest dostepne. Wiec sie wkurzylem i zapytalem co jest dostepne ze stalego lacza dla indywidualnych i dla firm a oni mi na to :o ...pakiety tpsa ^_^ ^_^ ^_^ Wiec ja do goscia z tekstem, ze chyba nie jest zbyt dobrze poinformowany w sytuacji, ale pakiety dotycza polaczen modemowych i komutowanych a mnie wyraznie insteresuje stale i to nie sdi...wiec gosc mi wywalil, ze aktualnie nie ma nic:o > Poirytowany tym zapytalem..o polpaka sdi itp..a oni ze sa ale nie ma...wiec wku....y wyszedlem z tamtad bo do stycznia to sobie moga sami czekac. podjechalem wiec do operatora kablowki z zapytaniem o net z kabla i co mi powiedziala przemila pani..."chcemy ale nie ma szans bo tepsa nam nie wydzierzawi studzienek, gdyz nie chca sie nawet zgodzic na dzierzawe w celu rozbudowy kablowki". Ot i basta. Kapujecie cos z tego bo ja mam ochote podjechca tam z kilkoma kolesiami i zrobic jazde z tego budynku8) 8) 8)
Niech Wszyscy Beda Pozdrowieni
Tomo
PS
A moze jeszcze ktos poruszy strone hardwaru jak karty sieciowe, switche, kable