Podgląd pojedynczego posta
Stary 11.01.2006, 21:01   #1585
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez nikos47
Mam problem z nagrywaniem płyt dvd . Kupiłem niedawno nagrywarke dvd-lg gsa 4167b OEM . Nie moge nagrać na płyte 4,7 gb ( czyli całej objętości płyty ) . Moja nagrywarka nagrywa max. 4,5 gb . Próbowałem różnych programów (nero6,7;cd burner xp ) i różnych płyt (tdk,m-sonic,HP,ACTIVEJET,esperanza) . Za każdym razem to samo . Co zrobić ??
przeliczyć, że jeden KB to 1024 bajty itd....

4.7 to dziesiętne obliczenie - tak jest przy DVD - marketing

no więc tak - płyta DVD-R ma 4706076672 bajtów, więc dzielimy na 1024 i mamy KB. jeszcze raz i mamy MB, jeszcze raz na 1024 i mamy GB

wychodzi coś koło 4.38
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post