Cytat:
Napisany przez kraluk
Mówicie o tym filmie, a ja go wogóle nie kojarze... Mógłby ktoś mi przybliżyć fabułę tegoż filmu  Nie piszcie, że jest o mcdonalds, bo tyle wiem 
|
No po prostu koles przez miesiac jedzac tylko zarcie z mcdonalda udowadnia ze jest niezdrowe przybierajac przy tym 11 kilo + inne rzczy szkodliwe dla organizmu. Dobry film
A co do moich propozycji to:
-Dziewczyna z sasiedztwa - myslalem ze sie posikam ze smiechu
-Transporter (obie czesci)
-Twierdza
-obie czesci SAW
-Czterej Bracia (naprawde film godny polecenia) - czterech przybranych braci spotyka sie po kilku latach na pogrzebie swojej matki ktora zginela zabita za dlugi jednego z synow (granego przez Andre3000 z Outkasta) i zaczynaja vendette, ciekawy scenariusz i duzo zwrotow akcji
-oraz ostatni na tej liscie ale na pewno nie ostatni wsrod moich ulubionych "11:14" Bardzo symboliczna godzina w tym filmie, akcja filmu obejmuje jakies pol godziny moze i jest seria niefortunnych zdarzen przedstawiona z perspektywy roznych osob bioracych udzial w akcji. Ze znany ch aktorow pojawia sie Swayze. Naprawde goraco polecam
Jeszcze The ring- rowniez obie czesci, strasznie wkrecajacy film. Na serio sie balem ogladajac go