Podgląd pojedynczego posta
Stary 12.01.2006, 12:41   #5
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cool

Cytat:
Napisany przez Blackegg
Ej ludziska ja prosze o jakiegos kawala na moja siostre bo chce jej zrobic psikusa!!! Wkurzaja mnie ludzie ktorzy kupuja kompa za tryliony i graja w pasjanasa. Ja mojego podkrecilem tak abym mogl pograc w Quake 4 a ta mi go na pasjansach smarzy i jeszcze sie buldoczy jak mowie ze mam cos waznego do zrobienia na kompie!! To jej zrobie bzika i odechce sie jej pasjansy
pewnikiem odpala pasjansa ze skrótu...wsadź jako element docelowy np painta

%SystemRoot%\system32\mspaint.exe lub coś straszniejszego
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post