Podgląd pojedynczego posta
Stary 12.01.2006, 19:28   #2
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez roman01
Witam, mam takie oto 2 pytanka:

1. Posiadam kabel na USB od telefonu Siemensa CX65 czy moge poprzez niego podłączyć telefon Siemens C75?
2. Jakim programem mogę wykryć ten tlefon ponieważ wersja programu: Mobile Phone Manager wersja: 3.04.40.43_en-EN niestety rozpoznaje mi telefon ale nie hcce go obsłużyć, czy ktoś jeśli nza program mógłby mi tylko podać link do tego programu.
Serdecznie pozdraiwam
może coś tutaj

http://www.benqmobile.com/cds/frontd...0.html#content

google pomaga chcącym pomocy, a czy ten kabelek w pełni zadziała to inna bajka.
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post