12.01.2006, 21:33
|
|
|
West Coast Player
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 07.01.2005
|
Egzorcyzmy
Dla osob, ktore ogladaly film Egzorcyzmy Emily Rose >
Obejrzalem przed chwila ten film i jestem pod bardzo duzym wrazeniem moze nie efektow i samej gry - ale wogole istoty zagadnienia poruszanej w tym filmie co wiecej dokopalem sie do pliku w formacie real na ktorym przedstawiono zdjecia prawdziwej osoby na ktorej wzorowano caly film - byla ona opetana sa tam zdjecia jak wyglada podczas egzorcyzmow i jak mowi - przerazajace.....
Podaje link (w Firefoxie + real alternative nie dziala - chodzi tylko w IE przynajmniej u mnie ) ciekaw jestem waszych opinii.....
Tasma z prawdziwym nagraniem
Trumnę wykopano 2 lata po śmierci Anneliese....po co?Otóż pewna dziewczyna,która mieszkała nie tak daleko twierdziła,że Anneliese przyśniła się jej w nocy(ta dziewczyna NIGDY nie spotkała Anneliese)i powiedziała,żeby odkopano jej ciało i jeśli okaże sie,że w 2 lata po jej śmierci jej zwłoki będę nie rozłożone,ale w będą w dobrym stanie,to będzie to ostatecznym dowodem na to,że Bóg istnieje a jej opętanie było prawdziwe...Tak to wygląda w skrócie-Wykopano więc tę trumnę,ale niestety nie dopuszczono do zwłok ani tej dziewczyny ani też RODZICÓW!!!,twierdząc,że ciało jest w straszliwym stanie...Więc nikt nie zobaczył ciała Anneliese oprócz szeroko rozumianego słowa "Działaczy"...ponoć grabarze,z którymi przeprowadzany jest wywiad twierdzili,że słyszeli rozmowę właśnie tych działaczy i przytaczają słowa " to nie może wyjść na światło dzienne,nikt nie może o tym wiedzieć..."ile w tym prawdy?Chyba się nigdy nie dowiemy...Pozdrawiam
|
|
|