Cytat:
|
Napisany przez Calme
Nisko mnie cenisz.....
|
nie oceniam Cię, po prostu w to nie wierzę, tego linka podałem żeby pokazać, że to nie problem udawać inne głosy.
dla mnie to ściema i tyle. jak się o czymś nie przekonam empirycznie, to w to nie wierzę, a te historie są mocno naciągane.
przypomnę tylko, że jak wchodził pierwszy blair witch to też po sieci krążyły różne historie i też byli tacy co uważali to za prawdopodobne.
Cytat:
|
Napisany przez andrzejj9
Widziałem ludzi podnoszonych w powietrzu na palcach, lyżeczki przyklejane do ciała, strzały (z grubego) drewna lamane w powietrzu jedynie siłą woli, osoby na odległość diagnozujące dokładny stan zdrowia innych wraz z przebytymi w całym życiu chorobami, osoby potrafiące zajrzeć do głowy innej osoby i dokładnie określić osobowość, przebyte emocje i ewentualne problemy psychiczne, miałem do czynienia z osobami bardzo precyzyjnie przewidującymi przyszłość, widziałem inne mówiące podczas hipnozy o rzeczach, z którymi nigdy nie miały nic wspólnego, a które potem okazywały się prawdą.[...]
W życiu wiele jest rzeczy, których na pierwszy rzut oka nie rozumiemy.[...]
|
no a ja widziałem w tv jak zniknęła statuła wolności, wagon pociągowy i samolot.
sory, nie chcę nikogo obrażać ani się kłucić, mam nadzieję, że nikt tego tak nie odbierze.