Podgląd pojedynczego posta
Stary 14.01.2006, 00:04   #8
pops
Zdezorientowany
Zlotowicz

Data rejestracji: 08.05.2005
pops jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>pops jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>pops jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>pops jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>pops jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>pops jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>pops jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez M@X
[...] dobry fotograf, ktory za zdjecia kaze sobie placic jak za zboze nadal rpacuje na lustrzance[...]
tak, lustrzance, ale cyfrowej, część profesjonalistów już robi tylko cyfrowo, oczywiście nie twierdzę, że wszyscy, ale już coraz więcej używa cyfrowych metod zapisu obrazu.
napewno analogi dalej będą istnieć, ale to już będą zabawki elitarne dla wąskiej grupy profesjonalnych fotografików lub traktowane raczej jako hobby.
co do kaset vhs i audio, to ja magnetowidu nie używałem już chyba z 10 lat, nawet już go z domu wyniosłem bo służył tylko za zegarek, a kasety audio ostatnio sprzedawali w geancie za 1 pln sztuka i to nie jakieś disco polo, tylko normalnych twórców jak np. sting, pink floyd, gorrilaz itd.
pops jest offline   Odpowiedz cytując ten post