Podgląd pojedynczego posta
Stary 14.01.2006, 10:55   #1355
Arepo
Guru

Data rejestracji: 01.10.2004
Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez mensir67pl
Egzorcyzmy Emily Rose (The Exorcism of Emily Rose)
Rzeczywiście, tak jak to również pisał kolega Calme film jest bardzo dobry. Ma niesamowity klimat i oglądanie go to czysta przyjemność. Jeśli ktoś ma jeszcze jakieś wątpliwości czy się nim zainteresować to może ich już nie mieć.

Kilka dni temu obejrzałem także ***8222;Atak na posterunek***8221; (Assault on Precinct 13) rok 2005. Mam mieszane uczucia co do tego obrazu. Generalnie, nic nowego tu nie wymyślono, ale film miał ciekawą akcję i mogę powiedzieć, że oglądało się go dobrze. Jednak od pewnego czasu pokazywanie tego typu przemocy (strzelanie sobie w głowę z bliskiej odległości, wysadzanie się w powietrze czy bicie zwierzęcia - w jednej z pierwszych scen) po prostu mnie męczy i nieco przygnębia. Nie wiem, może zaczynam się po prostu starzeć . Można nakręcić świetny film (choćby opisywane wcześniej Egzorcyzmy ...) bez setek trupów i mózgów latających po ekranie. Poza tym całość nie jest jednak zła i jeśli komuś nie przeszkadza to o czym mówiłem, to można zobaczyć.

pozdrawiam