Podgląd pojedynczego posta
Stary 15.01.2006, 17:17   #6
malaczarna
Guru

Data rejestracji: 05.06.2005
malaczarna wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>malaczarna wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>malaczarna wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>malaczarna wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>malaczarna wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
Uprasza się pasażerów o szybkie regulowanie należności za przejazd! W pociągu pracuje jeden konduktor i dwóch kieszonkowców.

* * * * *

Przychodzi ciężarna kobieta do astrologa i chce postawić horoskop przyszłemu dziecku

- Pod jakim znakiem było poczęte dziecko?

- ? Poo...d "Zakaz palenia"

* * * * *

Portiernia akademika :

- A ty młody człowieku do kogo?

- Mi tam obojętne mam dwie flaszki

* * * * *

Jeśli drogę przebiegnie ci czarna babcia, czarna wnuczka, czarny Mruczek, czarna Kicia, czarna kurka, czarna gąska, czarny bociek, czarna żabka, a na ostatku kawka, też czarna, to znaczy, że dziadek zamiast rzepki wyciągnął kabel wysokiego napięcia.

* * * * *

Na jednym ze skrzyżowań doszło do groźnie wyglądającego wypadku. "Maluch wymusił pierwszeństwo i został wprost rozgnieciony przez wielkiego TIR'a.

Na szczęście nikomu nic się nie stało. Rozdygotany kierowca malucha mówi do kierowcy TIR'a :

- Moja wina, zapaliło się żółte ale pomyślałem sobie, że jeszcze przeskoczę.

Kierowca ciężarówki ze szczerą nutą w głosie :

- A ja jak zapaliło się żółte pomyślałem sobie, że za ch**a nie przeskoczysz.

* * * * *

Facet wszedł do kibelka u siebie w domu, wziął telefon komórkowy i dzwoni na domowy swój, odbiera żona:

- Moja droga kocham cię! - i się rozłączył, szybko wychodzi z klopa i do małżonki:

- Kochanie kto dzwonił?

- Eeee... przyjaciółka... mmm... chciała o coś zapytać...

* * * * *

Dwaj przyjaciele siedzą w barze:

- Popatrz spodobałem się tej lasce!

- ? Jak na to wpadłeś?

- Popatrzyła na mnie i uśmiechnęła się

- Jak ja pierwszy raz zobaczyłem ciebie to rżałem przez pół godziny

* * * * *

* * * * *

Do komisariatu wbiega roztrzęsiona kobieta.

- Ratunku! - krzyczy. - Zgwałciło mnie 12 mężczyzn!

- Proszę się nie denerwować - uspokaja kobietę dyżurny. - Złapiemy wszystkich!

- Ale ja nie chce wszystkich - mówi kobieta. - Ja chcę tylko trzeciego, ósmego i dziesiątego!

* * * * *

Barman o******a kelnera

- kiedy wreszcie przestaniesz wyrzucać pijanych klientów na zewnątrz ??

- przecież nawalonych się wyrzuca z lokalu

- ale k....wa nie w "WARSIE"!!!

INSTRUKCJA ROZWIĄZYWANIA PROBLEMÓW ZWIĄZANYCH Z PIWEM
OBJAWY PRZYCZYNA ROZWIĄZANIE
Zimne i mokre stopy. Kufel trzymany pod niewłaściwym kątem. Obróć kufel tak by otwór wycelowany był w sufit.
Cieple i mokre stopy. Zakłócenia w funkcjonowaniu pęcherza. Ustaw się obok najbliższego psa i skarz się głośno na jego złe wychowanie.
Piwo niezwykle słabe i bez smaku. Pusty kufel. Poproś kogoś by ci postawił kolejne piwo.
Przeciwległa ściana udekorowana świetlówkami. Wywaliłeś się na plecy. Przymocuj się paskiem do baru. Usta pełne petów. Wywaliłeś się na twarz. Patrz powyżej.
Piwo bez smaku, mokra koszula z przodu. Nie otworzyłeś ust lub przystawiłeś kufel do niewłaściwej części twarzy. Idź do ubikacji i potrenuj przed lustrem.
Podłoga wygląda nieostro. Patrzysz przez dno pustego kufla. Poproś kogoś by ci postawił kolejne piwo. Podłoga się porusza. Wynoszą cię z baru. Upewnij się, ze zaniosą cię do innego baru. Pomieszczenie wyglądać dziwnie ciemno. Bar już zamknięty. Ustal swój adres z barmanem. Taksówka nagle wypełniła się kolorowa substancja. Konsumpcja piwa przekroczyła twoje możliwości. Zasłoń usta. Wszyscy na ciebie patrzą śmiej się. Tańczysz po stołach. Spadnij, na kogoś wyglądającego miękko. Piwo jest krystalicznie przezroczyste. To woda. Ktoś usiłuje doprowadzić cię do wytrzeźwienia. Walnij go.
Bolą cię ręce i nos a umysł masz nadzwyczajnie czysty. Wdajesz się w bójkę. Przepraszaj każdego, kogo spotkasz by uniknąć kolejnego oklepu.