Podgląd pojedynczego posta
Stary 03.10.2002, 07:09   #13
-Sid-The-Rat=>
Kocham Paskudy, Świntuszę

Avatar użytkownika -Sid-The-Rat=>

Data rejestracji: 30.03.2002
-Sid-The-Rat=> niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
pojawil sie problem zmojej strony (a wlasciwie dwa):
- nie doczytalem ze tam powinien byc rock Polski - ja polskiej muzy poza Turbo i SBB nie trawie i jestem w tym temacie zielony i jakos nie spieszy mi sie to zmieniac
- zmeczony 6 godzinami stania w kolejce do dziekanatu zasnalem przy komputerze... wiec jeszcze nic nie mam

ale tak na niezaco - bo musze biec na ta chol... uczelnie...

Led Zeppelin - na poczatek plyta II potem I potem IV i ew. Houses of the Holy
Deep Purple - plyta Deep Purple (arcydzielo!)i ew. Fireball
dla bardziej zaawansowanych Jethro tull/Passion Play lub Thick As a Brick - troche to artystyczne ale...
Pink Floyd/Wish you were here i ew. kocert PULSE - reszta floydow potem (tylko nie zaczynaj od Meddle bo Echoes to chyba ich najwieksze dzielo ale reszta tej plyty srednio strawna)
niesmiertelni Beatlesi - oni nie byli zli...

poza tym - ciezko mi mowic dalej bo sam nie chce sie ograniczac do starego rocka z ktorego to tak naprawde lubie LedZeppelin/Deep P./ Jethro./Black Sabbath - a to chyba nie jest dobre

reszty nie chce mi sei wymyslac - ale jesli sytuacja jest taka ze kolezanka juz slucha rocka tylke 'tego nowego' to moze wystarczy skombinowac starsze plyty zespolow? (dopisalbym Pearl Jam - on jakos spaja lata 70 z 90... chodz jest z 92...)

pomysle w autobusie