Podgląd pojedynczego posta
Stary 16.01.2006, 22:51   #5
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez airenastach
Dziękuję za sugestie i odpowiedź. Zdecyduję się chyba kupić płytę dwuwarstową. z moich experymentów nic mi nie wyszło i nie udało mi się zmniejszyć pliku RAR -em. Nie wiem jednak jak się nagrywa takie duże pliki na płyty dwuwarstwowe.Bardzo proszę o podpowiedzenie. Mam nagrywarke LG 4163B. Jak już pisałem wcześniej, nagrany przeze mnie plik 720X576 ma 4.889GB. Dziękuję, i proszę o odpowiedź.
naprawdę to musi być nagrane jako dane?

do czego to ma służyć jeśli to jest film?

do przeniesienia na inny komp?

w winrar jest opcja dzielenia plików na dowolnej wielkości .rar

taniej wyjdzie niż płyta DL nagrać na dwie normalne....

a jeśli film na zostać filmem to taka niewielka kompresja świetnie wyjdzie DVDShrink
ed hunter jest offline