Pozdrowienia dla panów z Firmy LiteOn :(
Serdecznie pozdrawiam panów z firmy liteOn i proponuje dawać plomby na przednim panelu nagrywarki może wtedy bedą działać dłużej(załanczam obrazek jak by mogło to wyglądać )wtedy podziałały by może z 10 lat nawet..
Wczoraj poszłem z moją kochaną wypalarą DVD do servisu sklepu żeby oddać ją spowrotem na serwis i słysze ona nie była na serwisie ,bo serwis jej nie przyją bo była uszkodzona plomba gwarancyjna (ku..a wyciągałem ja ze 6 razy do tego sklepu i się zdarła troche)..Pytam się gościa "mieliście ja 14 dni ,dzwoniłem co 2 dzień czy już pszyszła ze serwisu gościu na to bedzie jutro" i tak przez 14) wkońcu jak mi ją oddali nic nie wspomnial że servis jej nie przyją wchodze do domu montuje i wypalam jedną potem drugą płyte i chce trzecią a tu H.J z tego ,znowu to samo co wcześniej ,zanosze na drugi dzień do sklepu i mówie że znowu jest to samo a on na to że ona już nie jest na gwarancji (bo ta pląba)i jego kolega (tego gościa ze sklepu) wzią ją do domu i kombinował ją naprawić i u niego wypaliła 4 płyty..Chyba r..j...e ten sklep i nie kupie nic z tego g.w.a LiteOn ....