A ja powiem tak tdk-r wypusciła ostatniduza partje lipnych nosników. ponizej sie rozpisze ale jak bym napisał w skrucie to by nie było wiadomo o co chodzi. Podam przykład jakies dwa miechy temu kupiłem własnie tdk-r i moj liteon nagrywał wszystkie filmy z jakims dziwnym rezultatem film stawal na 5-10 sek. a w tle leciał po zrzuceniu na twardziela nie było nic cały film leciał bez problemu a wiec dałem 4 plyteki kuzynowi u niego nagrywały sie bez problemu. Wiec zmieniłem nagrywarke na własnie lg-4167b (dodam słaba korekcja błedów) ale nagrywa swietnie ostatnio kuzyn kupił przez pomyłke TDK-R i nagrywalo mu je do 25% i wywałało bład i tak popsól 5 płytek wiec pomysłał ze cos mu nagrywara pada wzioł jedna czysta domnie u umnie nic nie rozpoznaje czy nie chce nagrac tego nosnika wogóle nie idzie na liteon-ie nie patrzyłem bo nie ma sensu i tak nagra z babokami. Wiec ja mysle ze to nie wina naszych napedów lg tylko wina nosnika tdk-r dodam na koniec ze kuzyn ma samsunga inne -R nagrywa mu bez problemu a te tdk-r teraz lipa inne smigają
|