Podgląd pojedynczego posta
Stary 19.01.2006, 15:25   #3
janaj
Bywalec

Data rejestracji: 10.05.2004
janaj w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Nie sądzę ;-) Raczej tak jak mówię, jest uszkodzony. Płytka już była przekopiowana z kopi nawet. Takie tam paradokumentalne materiały ;-)

Problem raczej jest taki jak wyedytować ifo, żeby nie prosił o brakujące (usunięte) części filmu. Albo czegoś nie rozumiem. Po prostu brakuje uszkodzonych fragmentów, ale kiedy próbuję otworzyć film np w Shrinku, to mi mówi, że nie może znaleźć jakiegoś voba i dziękuje mi za współpracę. Tak samo inne programy. Czyli jeśli dobrze rozumiem, trzeba by oprócz usunięcia uszkodzonych gragmentów jakoś wprowadzić zmiany o tym do plików ifo. Ale kompletnie nie wiem jak to zrobić. Szit... Wrrrr...

Albo już z desperacji zaczynam szukać jakichś możliwości zrzucenia z ekranu tego co jest odtwarzane. Da się w czasie rzeczywistym zrzucić przy odtwarzaniu filmu (w PowerDvd, albo Windows Media Playerze) to co jest na ekranie?

Chociaż wolałbym zrozumieć jak wprowadzić zmiany do materiału który mam już na twardzielu, tak żeby przestał odwoływać się ifo, czy bup czy co tam jeszcze do wywalonych fragmentów.

Nie da się jakoś automatycznie w miarę prosto do tych wobów co mam zrobić nowych ifo, czy czego tam żeby nowa struktura działała jak należy?

szit

;-)
janaj jest offline   Odpowiedz cytując ten post