Podgląd pojedynczego posta
Stary 19.01.2006, 20:53   #7
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cool

Cytat:
Napisany przez ostryga27
Ja nie wiem dlaczego ten temat jest tak długo ciągnięty!skoro to zakrawa na Piractwo!!!!a na płycie DVD jest napisane UWAGA,WARNING itd.a ja zostalem zbesztany za to że miałem grę z neta! którą mi ktos użyczył,nikomu nie ukradłem.A z wypożyczalni.......no Sorry!
ja też już nie raz widziałem na płycie napis - zabezpieczona przed kopiowaniem....no spoko, ale jak jest moja i zgodnie z prawem mam zamiar posiadać 1 kopię, to ****a kto postępuje bezprawnie nie dając mi skopiować? jak płyta mi się zniszczy to mi powiedzą - spadaj kup se nową.

całe szczęście, że te wszystkie zabezpieczenia są gówno warte i wszystkie moje filmy mają kopie
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post