|
ja mam emperora 2, tez jestem zadowolony, elegancko, widzialem jak chodzi 3 i jest tak samo dobra jak poprzednik...nie wiem jak mocno jest lepsza, ale napewno nie warto kupowac tego zestawu "kina", bo jest zalosny, to raczej jak ktos kupuje poraz pierwszy cos "zeby gralo".
Co do aparatu...moze pokusic sie na A610/620? Poczkeac troche, albo takiego z USA sprowadzic...
Ale to juz wchodzi zmiana tematu.
Osobiscien ie wiem co tam jeszcze jest ciekawego...ale juz widze te kolejki, znowu pekanie szyb, ludzi co biora po 20szt. odtwarzaczy...to mnie przeraza w tym wszystkim... od 6.00 juz jutro beda stac, na bank...
Za kupowaniem w takich promocji? Jestem jak najbardziej za...jest promocja, trzeba korzystac, produkt jak produkt, przez promocja byl taki sam...chyba ze nagle okazuje sie ze wyprzedaja rozwalone kartony, ktore uszkodzily sie podczas transportu (czasem sie oplaca...czasem nie).
Takze czekamy na relacej jutrzejsza. Ja mieszkam niedaleko, ale nie chce mi sie jechac tak bez celu. Myslalem nad radyjkiem do auta. Ale sam nie wiem..