Podgląd pojedynczego posta
Stary 20.01.2006, 03:29   #8
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Wink

Cytat:
Napisany przez qerry
czasem A-Ray Scaner nic nie wykrywa tak jak u mnie na jednej z plyt, a mimo to wyskakuja bledy i DVD Decrypter, CloneDVD2+AnyDVD sobie nie radza. DVDFab Decrypter i Alcohol 120% po wielkich oporach jakos ja ruszyly.Trzeba po prostu probowac, tyklo szoda, ze zajelo mi to kupe czasu.

--------
uuu!!! ponad rok na forum i az cale dwa posty,no no chyba dzis bede swietowal
misiu a-ray scaner nie jest do wykrywania zabezpieczeń dvd

a czas to tracą ludzie na forum, coby inni mieli gotowce - trochę poszperać
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post