Podgląd pojedynczego posta
Stary 20.01.2006, 09:03   #44
Smartek
HDmaniak
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 20.10.2002
Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
Cytat:
Napisany przez MaciejT
...ciach...aparatu (ktorym mozna uwiecznic zabawne chwile oraz absurdy zycia codziennego).
i wlasnie po to sa aparaty w telefonach..
wiele osob mowi "eee, po co mi aparat w telefonie jak i tak beznadziejne zdjecia robi?", a komorke masz zawsze przy sobie - cos zauwazysz dziwnego/smiesznego, cos chcesz uwiecznic - wyciagasz i 'pstrykasz'.

co do ceny k750i - nie mowilem, ze ten aparat jest tani, ale:
- SX1 musialem sprzedac teraz - pozniej dostalbym za niego o wiele mniej
- nie warto bylo czekac, az nowe telefony stanieja, bo i tak cena SX1 by spadla, wiec musialbym dolozyc tyle samo
- po wspolpracy z SX1 wymagam od telefonu troche wiecej.. (wiadomo jakie mozliwosci ma symbian).
- lubie SE i chyba kolejne telefony rowniez beda tej firmy (chyba, ze trafi sie wyjatek i znajdzie sie udany model jak ten siemens'a..)

mam nadzieje, ze jutro do mnie dotrze..
a tymczasem - zapraszam na http://komorniklodz.com/foty - wrzucilem kilka zdjec z tego K750i znalezionych w necie i.. moim zdaniem calkiem ladnie sie prezentuja (jak na telefon..).

co do twojego samsunga - to, ze sie psuja to prawda, poniewaz mialem kilka rzeczy tej firmy - ale byly to raczej rzeczy komputerowe..
i nie znaczy, ze ten model tez akurat musi sie zepsuc..
ja bym zaryzykowal jakby tylko cena byla dosc atrakcyjna - tymbardziej, ze to Twoj pierwszy telefon (nie masz duzych wymagan - choc apetyt rosnie w miare jedzenia). Wybor nalezy do Ciebie
pozdro
Smartek jest offline   Odpowiedz cytując ten post